بررسی تلویزیون پاناسونیک

در اینجا به بررسی تلویزیون پاناسونیک و مقایسه تلویزیون پاناسونیک با سامسونگ می پردازیم به علاوه معرفی تلویزیون پلاسمایی را با معایب و ویژگی های آن داریم.

امروزه اهل هر کشوری در هر نقطه دنیا باشید، نام شرکت های مطرح دنیا را مثل پاناسونیک را شنیده اید و از محصولات آن استفاده کرده اید. این شرکت در گذشته با نام ماتسوشیتا در گذشته فعالیت می کرد که در آن زمان چندان نام بزرگی نداشت و محصولات آن در سطح محلی به فروش می رسید.
این شرکت توسط آقای کونوسوکه ماتسوشیتا در سال ۱۹۱۸ تاسیس گردید. این شرکت با پیشرفت چشم گیر خود توانست به سرعت مسیر پیشرفت را طی کند و امروزه در عرصه جهانی نام آن بین بزرگ ترین شرکت ها در عرصه الکترونیک دیده می شود.

بررسی تلویزیون پاناسونیک

شرکت پاناسونیک از سال ۲۰۱۷ تصمیم گرفت که مقدار زیادی هزینه برای بخش تلویزیون های هوشمند خود انجام دهد.
این هزینه ها توانست موفق ظاهر گردد و در عرصه جهانی و در بین بهترین برند ها حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد.
اولین اقدام عالی که از طرف این شرکت انجام گرفت تغییر پلت فرم ضعیف فایرفاکس خود به پلت فرم هوشمند و بسیار عالی هوم اسکرین بود.
این حرکت در زمان تولید تلویزیون های هوشمند از طرف شرکت پاناسونیک نقطه عطف محسوب می شود. پس از این هزینه ها و تغییرات تلویزیون های این شرکت در مدل های LED  و OLED را روانه بازار نمود.

قیمت این تلویزیون ها و کم بودن تعداد آن ها در بازار را می توان به عنوان نقاط ضعف این تلویزیون ها بیان نمود.
هرچند ویژگی های گفته شده از نظر بسیاری از مردم نقطه ضعف محسوب نشده و آن را از خاص بودن این محصول در نظر می گیرند.

کدام برند تلویزیون بهتر است؟(سامسونگ یا پاناسونیک)

بررسی تلویزیون پاناسونیک:

تلویزیونی حرفه‌ای با امکاناتی متعدد. «۴۹DX650R»‌ با نمایش تصاویر با‌کیفیت ۴K از مدل‌های پیشرفته‌ی این برند به‌حساب می‌آید.
رزولوشن تصویر چهار برابر کیفیت‌ Full‌ HD‌ بوده و نتیجه‌ی آن تصویری بسیار شفاف و واضح است.

نسبت‌ تصویر صفحه‌نمایش ۱۶:۹ است. این تلویزیون پاناسونیک، به پنج حالت تصویر مجهز است تا کاربران بتوانند بنا به سلیقه‌شان فیلم یا سریال ببینند.
به‌لطف قابلیت تطبیق نور پیش‌زمینه و کاهش نویز نقطه‌ای، تصاویر با کیفیت بسیار خوبی به نمایش گذاشته می‌شوند.
سیستم‌ صوتی این تلویزیون، درمجموع ۲۰وات توان خروجی دارد و صدایی فراگیر تولید می‌کند. صدا نیز مانند تصویر، حالت‌های مختلفی دارد که می‌توانید آن را با پخش تصویر هماهنگ کنید.

  بررسی تلویزیون سامسونگ:

گروه سامسونگ در سال ۱۹۳۸ توسط لی بیونگ-چول، به‌عنوان یک شرکت بازرگانی تأسیس شد و در طول ۳ دهه نخست، فعالیت‌های خود را در حوزه‌های ارائه خدمات مالی و بیمه، مبادلات اوراق بهادار و خرده‌فروشی توسعه داد و در اواخر دهه ۱۹۶۰ وارد عرصه تجارت الکترونیک گردید و در اواسط دهه ۱۹۷۰ نیز به صنایع کشتی‌سازی وارد شد.

مشخصات فنی در بررسی تلویزیون پاناسونیک

یا تلویزیون های پاناسونیک کیفیت خوبی دارند؟ تلویزیون های LCD-LCD پاناسونیک کمی بیشتر از سایر مدل های این لیست دچار تاری حرکت می شوند ، اما تنظیم و استفاده از آنها بسیار آسان است. پاناسونیک با استفاده از نقاط قوت گذشته کار خوبی انجام داده است تا مجموعه هایی با کیفیت تصویر ۴K خوب ایجاد کند.

وضوح تلویزیون پاناسونیک

تلویزیون پاناسونیک ویرا یک تلویزیون با کیفیت بالا است که قادر به نمایش فیلم با وضوح کامل HD 1080 است. با این حال ، ممکن است تصویری را ببینید که در حال حاضر در صفحه Viera با کیفیت استاندارد است (وضوح تصویر با وضوح تصویر ۴۸۰ یا پایین تر ، از جمله ۴۲۰).

مقایسه دو برند سامسونگ و پاناسونیک

  • از لحاظ کیفیت تصویری سامسونگ برتری دارد نسبت به پاناسونیک
  • از لحاظ کیفیت ساختاری هر دو در یک سطح هستند.
  • امار خرابی برند پاناسونیک کمتر است و طول عمر هر دو مشابه است.
  • کیفیت صوتی سامسونگ و همچنین طراحی ظاهری بهتر از پاناسونیک است

بررسی تلویزیون پاناسونیک(پلاسما)

صفحه نمایشگر پلاسما (PDP) نوعی نمایشگر صفحه تخت است که از سلولهای کوچک حاوی پلاسما استفاده می کند: گاز یونیزه که به میدان های الکتریکی پاسخ می دهد. تلویزیون های پلاسما اولین نمایشگرهای صفحه تخت بودند که برای عموم منتشر شد.

تا حدود سال ۲۰۰۷ ، نمایشگرهای پلاسما معمولاً در تلویزیون های بزرگ (۳۰ اینچ (۷۶ سانتی متر) و بزرگتر) استفاده می شدند. از آن زمان به دلیل رقابت در LCD های ارزان قیمت و نمایشگرهای صفحه تخت OLED گرانتر اما با کنتراست بالا ، آنها تقریباً کل سهم خود را از دست داده اند.

ویژگی ها

  • با توانایی تولید سیاهی های عمیق تر و امکان ایجاد نسبت کنتراست برتر را فراهم می کند.
  • از آنجا که آنها از فسفرهای مشابه یا مشابهی که در نمایشگرهای CRT استفاده می شود استفاده می کنند ، تولید مثل رنگ پلاسما بسیار شبیه CRT است.
  • زاویه دید بیشتر از LCD است. در کمتر از زاویه مستقیم جلو مانند LCD ها ، تصاویر دچار تخریب نمی شوند. LCD ها با استفاده از فناوری IPS دارای بیشترین زاویه هستند ، اما در درجه اول به دلیل “درخشش IPS” ، یک مات سفید مایل به سفید که به دلیل ماهیت طراحی پیکسل IPS ظاهر می شود ، با دامنه پلاسما برابر نیستند.
  • تاری حرکت کمتر قابل مشاهده ، به دلیل عمده میزان تازه سازی و زمان پاسخ سریعتر ، به عملکرد برتر هنگام نمایش محتوا با مقدار قابل توجهی حرکت سریع مانند اتومبیلرانی ، هاکی ، بیس بال و غیره کمک می کند.
  • در هر اینچ مربع نسبت به LCD برای خریدار ارزان تر است ، به ویژه هنگامی که عملکرد معادل در نظر گرفته شود

معایب

  • نمایشگرهای نسل قبلی بیشتر در معرض سوختن صفحه و احتباس تصویر بودند. مدل های اخیر دارای مدارگرد پیکسلی هستند که کل تصویر را کندتر از آنچه در چشم انسان قابل مشاهده است حرکت می دهد ، که باعث کاهش اثر سوختگی می شود اما مانع آن نمی شود.
  • به طور متوسط ​​بیشتر از تلویزیون ال سی دی با استفاده از نور پس زمینه LED از برق استفاده می کند. نور پس زمینه CCFL قدیمی برای پانل های LCD کاملاً بیشتر انرژی مصرف می کند و تلویزیون های پلاسمای قدیمی نسبت به مدل های اخیر کمی بیشتر انرژی مصرف می کنند.
  • در ارتفاعات بالای ۶۵۰۰ فوت (۲۰۰۰ متر) به دلیل افتراق فشار بین گازهای داخل صفحه و فشار هوا در ارتفاع ، به خوبی کار نمی کند. ممکن است صدای وزوز ایجاد کند. تولیدکنندگان صفحه نمایش خود را برای نشان دادن پارامترهای ارتفاع رتبه بندی می کنند.
  • نمایشگرهای اولیه با وضوح بالا (HD) با وضوح ۱۰۲۴×۱۰۲۴ و از روشنایی های متناوب صفحات (ALiS) ساخته شده توسط فوجیتسو / هیتاچی بودند. این نمایشگرها با هم پیوند خورده ، با پیکسل های غیر مربع شکل بودند.
  • صفحه ای از نمایشگر پلاسما معمولاً شامل میلیون ها محفظه کوچک در بین دو صفحه شیشه ای است. این محفظه ها ، یا “پیاز” یا “سلول” ، مخلوطی از گازهای نجیب و مقدار کمی گاز دیگر (به عنوان مثال بخار جیوه) را در خود نگه می دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *