تعمیر تلویزیون اسنوا

پیش از بررسی  ایرادات و تعمیر تلویزیون اسنوا به معرفی کلی این برند می پردازیم.

در حال حاضر با وجود تحریم ها و گران شدن قیمت لوازم خانگی برندهای خارجی تقاضای مردم برای خرید برندهای ایرانی همچون اسنوا بیشتر از گذشته شده است. اما این برند هم ممکن است مانند برندهای خارجی مشکلاتی به همراه داشته باشد. در این بحث به بررسی عیب های تلویزیون اسنوا خواهیم پرداخت.
تلویزیون‌های اسنوا از جمله برندهای باکیفیت موجود در بازار به شمار می‌آیند که با توجه به تنوع مدل ها، سایزها و انواع مختلف از قبیل LCD، LED، OLED، QLED، Plasma، ۳D و غیره، توانسته‌اند رضایت بسیاری از افراد را به خود جلب نمایند. اما این به بدان معنی نیست که تعمیر تلویزیون اسنوا هیچگاه به سراغ متقاضیان این برند معروف نیاید.

معایب تلویزیون اسنوا

  • خاموش شدن ناگهانی تلویزیون اسنوا
  • شکستگی صفحه نمایش
  • از بین رفتن تصویر که مربوط به بلک لایت و یا مین اصلی یا همان مین برد است
  • قطع و وصل شدن تصویر پس از مدت زمان طولانی استفاده از تلویزیون
  • بهم ریختگی صفحه نمایش
  • صدای تلویزیون قطع شده است.
  • تلویزیون در حالت HDMI تصویر ندارد.

 

عیب یابی و معایب تلویزیون اسنوا

عیب یابی تلویزیون از چندین جهت بسیار مهم است. روند عیب یابی صحیح دستگاه، پیش از هر چیز به مشکلات و ایرادات تلویزیون تان با مهارت کامل در تعمیر تلویزیون اسنوا پایان می دهد.

داغ شدن تلویزیون:

تلویزیون های ال سی دی به دلیل استفاده از لامپ های فلورسنت داغ می شوند. این در حالی است که ال ای دی ها به دلیل بهره مندی از بک لایتی با لامپ LED، به ندرت دچار چنین ایرادی می شوند.
در تعمیر تلویزیون اسنوا در هنگام داغ شدن به تعویض بک لایت و لامپ های فلویورسنت می پردازیم.

خاموش شدن ناگهانی تلویزیون اسنوا:

علت سیاه شدن تصویر تلویزیون اسنوا مربوط به برد مین و یا برد پاور دستگاه میباشد و قطع و وصل شدن تصویر مربوط به خرابی بک لایت تلویزیون میباشد .معمولا با تعویض آن ها مشکل برطرف می شود.

گاهی اوقات هم برد مین خود دچار مشکل و خرابی میشود و ربطی به برد پاور ندارد . علت های مختلفی نیز میتوان برای به مشکل خوردن برد مین نام برد من جمله خرابی و نامرغوب بودن کابل های ورودی ، اتصالی فلش ، برخورد رعد و برق به آنتنی که به برد مین متصل باشد و …

بهم ریختگی صفحه نمایش :

یکی از رایج ترین مشکلاتی که در تلویزیون های ال سی دی به وجود می آید ایراد رنگ تصویر است.
این ایراد به شکل های مختلفی دیده می شود؛ مثل پخش شدن رنگ در صفحه نمایش (حالت رنگین کمانی) ،
به وجود آمدن خطوط افقی یا عمودی در ال سی دی، به هم ریختگی رنگ، از بین رفتن یکی از رنگ های اصلی تصویر (رنگ های اصلی: قرمز،آبی،سبز) و یا به هر شکلی که کیفیت نمایش تصویر از بین برود.
رفع این اشکال قدری پیچیده است و ممکن است بخاطر ایراد بک لایت ها، منبع تغذیه، برد اصلی، برد اینورتور و یا برد کنترلر باشد. در صورت بروز هر مشکلی که مربوط به رنگ تصاویر باشد.

تعمیرات تخصصی تلویزیون
تعمیرات و فروش انواع تلویزیون در برند های محبوبی چون ال جی ، سونی ، سامسونگ، توشیبا، پاناسونیک، اسنوا، شارپ و … در مرکز صدرا انجام می شود.
تعمیرات تلویزیون اسنوا
تعمیرات تلویزیون خود را با اطمینان کامل به تکنسین های متخصص و ماهر ما در سدرا سرویس بسپارین.
Previous
Next

صدای تلویزیون قطع شده است.

خرابی بلندگوها را میتوان دلیل اصلی قطع شدن صدای تلویزیون دانست که این عیب بیشتر در تلویزیون های  قدیمی اتفاق می افتد تقریبا بین ۷ تا ۱۰ سال و با تعویض بلندگو مشکل برطرف می شود.
برای تعویض بلندگو بهتر است از قطعات فابریکی استفاده شود تا به قطعات دیکر آسیب نرسد.
دلیل دیگر مربوط به مین برد تلویزیون می باشد که بیشتر موارد خرابی از قسمت آمپلی فایر تلویزیون می باشد که با تعویض آی سی صدا مشکل برطرف می شود. در غیر این صورت cpu تلویزیون خراب شده و بهتر است که مین برد تعویض شود.

تلویزیون در حالت HDMI تصویر ندارد.

این اختلال و خرابی در قسمت بک لایت وجود دارد.
و ممکن است این ایراد در مدل ها و برند های مختلف به شکل های متفاوتی بروز کند.

مثلا در بعضی مدل ها هنگام روشن کردن تلویزیون ابتدا لوگوی برند نمایش داده شود سپس صفحه نمایش تاریک شود. یا در بعضی مدل ها، تصویر روشن و خاموش شود و سپس تصویر سیاه شود. و یا چراغ پاور چشمک بزند. حتی در بعضی از تلویزیون های ال ای دی ممکن است فقط قسمتی از تصویر سیاه شود و نیمی از تلویزیون تصویر وجود داشته باشد.
دلیل این که با وجود سیاه بودن تصویر اما صدا همچنین به گوش می رسد، به این دلیل است که اگر مشکلی در بک لایت به وجود بیاید اختلالی در قسمت های دیگر دستگاه وارد نمی شود.

چند نکته در رابطه با بک لایت ها

برای پیشگیری از خرابی بک لایت ها بهتر است که تلویزیون ها را به مدت زیاد روشن نگذاریم،
به قسمت تنظیمات بروید و میزان روشنایی را بین ۷۰ تا ۸۰ تنظیم کنید. هیچ وقت میزان روشنایی را روی ۱۰۰ نگذارید و این تنظیمات را بر روی هر خروجی تصویر  HDMI ۱ و HDMI 2 انجام دهید.

چند نکته در رابطه با کابل HDMI

  • در هنگام نصب تلویزیون اسنوا اگر تلویزیون خود را در ورودی HDMI  تنظیم کردید علاوه بر این این تلویزیون تصویر ندارد،
    صدا هم ندارد، باید ورودی تلویزیون خود را عوض کنید. زیرا HDMI حامل صدا و تصویر است و ممکن است در صورت نبود صدا و تصویر خازن های آن خراب شده باشند.
  • شاید کابل هایی که در پشت تلویزیون قرار دارند شل شده باشند. بنابراین کابل های پشت تلویزیون بررسی کنید و از شل نبودن آن ها مطمئن شوید.
  • اتصالات کابل پشت تلویزیون را بررسی کنید. گاهی علت مشکل نبودن تصویر در تلویزیون ال ای دی می تواند به واسطه ی اشتباهاتی در اتصالات کابل به وجود آمده باشد.
    به این معنی که HDMI را به یک مولفه ی اشتباه وصل کرده اید و همین اتصال به پورت نا مناسب باعث ایجاد مشکل شده. برای حل این مسئله باید  HDMI را جدا کنید و به ورودی دیگر که پورت مناسب آن می باشد وصل کنید.

تعمیر تلویزیون اسنوا در منزل (پلاسما)

تلویزیونهای پلاسما شباهت بسیاری به تلویزیونهای ال سی دی و ال ای دی دارند اما در ساختار و قطعات این سه دستگاه تفاوتهای اساسی و ساختاری وجود دارد.پس در هنگام تعمیر تلویزیون اسنوا در منزل لازم است که دقت کافی را بفرمایید و به متخصصین حرفه ای تعمیر خود را بسپارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *